:

:

TV Most

clock

Avgust 09, 2020   9:48

0

115

Radovi na više putnih pravaca

Na putu Pecka - Ljubovija, zbog odrona, je na snazi obustava saobraćaja, a alternativni putni pravac je Gračanica - Mačkov Kamen - Krupanj - Osečina, saopšteno je iz JP "Putevi Srbije".


Na auto-putu E-75, Bubanj Potok - Batočina, radovi na održavanju nadvožnjaka na petlji „Umčari", do 01.10. ove godine. U prvoj fazi radova, za saobraćaj na nadvožnjaku biće zatvorena leva saobraćajna traka iz pravca Beograda, dok će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem u desnoj traci.
U ovoj fazi radova, ispod nadvožnjaka za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna traka u smeru Niš-Beograd, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.
Na auto-putu E-75, Vrčin - Mali Požarevac, do 28.08. izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza. U zoni radova, za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, smer Mali Požarevac-Vrčin. Saobraćaj se odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom.
Na petlji „Leskovac centar" - Leskovac (Vlasotince), u blizini mesta Pečenjevce, do 15.08.2020, od 07 do 15 sati, izvode se radovi na presvlačenju manjih deonica finišerom, uz naizmenično propuštanje vozila. Alternativni putni pravac je auto-put E-75, petlja „Vlasotince".
Na putu Brza Palanka - Negotin, u oba smera u toku su do 15.08. radovi na popravci mostova. U zoni radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.
Na obilaznici oko Beograda, zona petlje Ostružnica, do 20.08. u uslovima dnevne vidljivosti, izvode se završni radovi na čeličnoj konstrukciji na mostu preko reke Save. Radovi se izvode u zaustavnoj saobraćajnoj traci, u smeru ka petlji Surčin.
Na auto-putu E-75, u toku su do 17.08. radovi na sanaciji betonskog kolovoza na naplatnoj stanici „Beograd".
Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije nema zadržavanja vozila na graničnim prelazima.
JP "Putevi Srbije" savetuje da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: TAНЈУГ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva