:

:

TV Most

Foto: Carina

clock

April 04, 2020   15:37

0

99

Radovi u smeru granični prelaz Batrovci - Kuzmin 1

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, dok na ostalim graničnim prelazima i na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja.

Izvode se radovi na rehabilitaciji na auto-putu E-70, u smeru granični prelaz Batrovci - Kuzmin 1, kod zone naplatne stanice Šid i mosta na reci Bosut, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno na desnom poluprofilu auto-puta, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

U delu Kladovo - Brza Palanka je obustava saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji mosta u Grabovici, a alternativni putni pravci za putnička motorna vozila su lokalne ulice u mestu Grabovica, dok su za sva teretna motorna vozila i autobuse pravci Negotin - Štubik, Klokočevac - Porečki most i Porečki most - Kladovo.

U pravcu Niš - Leskovac, kod petlje "Brestovac", izvode se radovi na rušenju stare privremene naplatne stanice i radovi na izgradnji nove bočne naplatne stanice.

Za saobraćaj je zatvorena petlja "Brestovac", a alternativni putni pravac iz pravca Niša ka Leskovcu, kao i iz pravca Preševa ka Nišu je petlja "Doljevac". Planirani rok završetka radova je 10. april.

Izvode se radovi i na redovnom održavanju na mostu preko reke Tamiš, kod mesta Orlovat, do 20 avgusta.

Alternativni putni pravci iz pravca Zrenjanina i Perleza ka Tomaševcu, Uzdinu i Kovačice preko mesta Orlovat, upućuju se na Farkaždin - Kovačica, a iz pravca Padine i Kovačice ka Orlovatu, i dalje prema Zrenjaninu, upućuju se na Farkaždin - Perlez, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva