:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

April 06, 2020   17:11

0

589

Radović: Saobraćaj između Severne Mitrovice i Zvečana nije potpuno u prekidu

U cilju smanjenja kontakata ljudi i sprečavanja širenja koronavirusa, od jutros je na severu Kosova, tačnije samo izmedju Zvečana i Severne Mitrovice ograničeno kretanje. Ulazak i izlazak iz ovih opština koje su pod karantinom kontroliše Kosovska policijska služba.

“Vozilima, licima koja su u radu, dostavnim vozilima, dobavljačima, novinarima, vidno obeleženim automobilima nije zabranjeno kretanje između Zvečana i Severne Mitrovice”, rekao je za televiziju Most poručnik Branislav Radović, pr za informisanje KP, region Sever.

On je naglasio da je novina i policijska kontrola pri kojoj policajci moraju da zaustave i pritom legitimišu putnike.

“Pripadnici policije svoje zadatke revnosno obavljaju. Ima više punktova na kojima se vrši kontrola jer je ova situacija naložila da opštine Kosovska Mitrovica o Zvečan budu u karantinu zbog povećanog broja pozitivnih na koronavirus”, rekao je Radović.

Prema njegovim rečima na severu Kosova i Metohije poštuje se policijski čas izuzimajući mali broj pojedinaca koji se odmah procesuiraju.

“Moramo se maksimalno pridržavati mera – da se nose maske, rukavice, drži odstojanje, posebno u prodavnicama”, poručio je Radović.

Izvor: TV Most

KiMKosovska MitrovicaZvečankoronavirus
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva