:

:

TV Most

clock

April 07, 2020   13:29

0

245

Rakić i KFOR uručili zaštitnu opremu

Zahvaljujući saradnji sa komandantom Kfora, gradonačelnik Goran Rakić je danas uručio zaštitnu opremu i dezinfekciona sredstva  zaposlenima u Institutu za javno zdravlje, KBC Kosovska Mitrovica i policijskoj stanici Severna Mitrovica koju je opštini Severna Mitrovica donirao KFOR.

Donacija sadrži zaštitna odela, maske i rukavice, oprema koja je više nego potrebna u borbi protiv širenja infekcije, kao i dezinfekciona sredstva.

Rukovodioci institucija kojima je ovom prilikom uručena donacija zahvalili su se gradonačelniku Rakiću na kontinuiranoj podršci i brizi koju pokazuje za njihove zaposlene i uopšte građane.

Zajedničkim radom uz odgovorno postupanje svih građana nema sumnje da ćemo se izboriti sa ovom pošasti koja širom sveta odnosi živote istakao je Rakić i svim građanima koji su zaraženi poželeo brz oporavak i povratak svojim porodicama. 

Zahvaljujući saradnji sa komandantom KFOR-a gradonačelnik Goran Rakić je danas uručio zaštitnu opremu i dezinfekciona sredstva  zaposlenima u Institutu za javno zdravlje, KBC Kosovska Mitrovica i policijskoj stanici Severna Mitrovica koju je opštini Severna Mitrovica donirao KFOR.

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMSeverna MitrovicaRakićKFORdonacijakoronavirusKBC Kosovska MitrovicaKPS
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?