:

:

TV Most

clock

April 07, 2020   13:29

0

199

Rakić i KFOR uručili zaštitnu opremu

Zahvaljujući saradnji sa komandantom Kfora, gradonačelnik Goran Rakić je danas uručio zaštitnu opremu i dezinfekciona sredstva  zaposlenima u Institutu za javno zdravlje, KBC Kosovska Mitrovica i policijskoj stanici Severna Mitrovica koju je opštini Severna Mitrovica donirao KFOR.

Donacija sadrži zaštitna odela, maske i rukavice, oprema koja je više nego potrebna u borbi protiv širenja infekcije, kao i dezinfekciona sredstva.

Rukovodioci institucija kojima je ovom prilikom uručena donacija zahvalili su se gradonačelniku Rakiću na kontinuiranoj podršci i brizi koju pokazuje za njihove zaposlene i uopšte građane.

Zajedničkim radom uz odgovorno postupanje svih građana nema sumnje da ćemo se izboriti sa ovom pošasti koja širom sveta odnosi živote istakao je Rakić i svim građanima koji su zaraženi poželeo brz oporavak i povratak svojim porodicama. 

Zahvaljujući saradnji sa komandantom KFOR-a gradonačelnik Goran Rakić je danas uručio zaštitnu opremu i dezinfekciona sredstva  zaposlenima u Institutu za javno zdravlje, KBC Kosovska Mitrovica i policijskoj stanici Severna Mitrovica koju je opštini Severna Mitrovica donirao KFOR.

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMSeverna MitrovicaRakićKFORdonacijakoronavirusKBC Kosovska MitrovicaKPS
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva