:

:

TV Most

Foto: MZZP

clock

April 21, 2021   10:27

0

195

Rakić i Radojević najavili opremanje teretane u Sportskoj hali u Kosovskoj Mitrovici

Kako bi članovi sportskih klubova i udruženja iz Severne Mitrovice ali i svi oni koji žele profesionalno ili rekreativno da vežbaju imali adekvatne uslove za to, ministar za zajednice i povratak Goran Rakić i gradonačelnik ove opštine Milan Radojević najavili su ulaganja za kupovinu savremenih sprava za vežbanje i opremanje prostorije namenjene za teretanu u Sportskoj hali u ovom gradu.

Ministar Rakić je obilazeći halu sa gradonačelnikom Radojevićem i direktorom ovog Sportskog centra Goranom Kovačem, istakao da je stvaranje uslova za normalno funkcionisanje onih koji žele da se bave sportom, primarna obavezna svih koji su na odgovornim funkcijama i da mu je zadovoljstvo što danas može da obeća da će on tu obavezu finasiranjem ovog projekta ispuniti.

”Drago mi je da danas mogu da obećam da će Sporstka hala u Severnoj Mitrovici biti opremljena modernim spravama za vežbanje. Omladina je naša budućnost i mi ovime ulažemo u razvoj naše budućnosti. Ovo nije sve, svuda tamo gde budemo mogli da pomognemo da se stvore adekvatni uslovi za sportske aktivnosti, pomoćićemo”, rekao je ministar Rakić.

Ministar Goran Rakić je kazao da je Ministarstvo za zajednice i povratak posvećeno građanima na KiM i da to pokazuje finansiranjem ovakvih i sličnih projekata, izgradnjom i opremanjem kuća i različitim vidovima pomoći.

Gradonačelnik Milan Radojević i direktor Sportske hale Goran Kovač su istakli da će opremanjem teretane svi oni koji posete ovu halu i žele da koriste usluge, imati sve u sklopu ovog objekta.

”Raduje me činjenice da smo se sa ministrom vrlo brzo dogovorili oko finansiranja ovog projekta, a sve na dobrobit stanovnika Severne Mitrovice”, istakao je gradonačelnik Radojević, dok je direktor Sportske hale Goran Kovač, kazao da će nakon završetka ovog projekta, sportski objekat moći da se uporedi sa najmodernijim halama u velikim mestima.

Inače, u Severnoj Mitrovici postoji više od 30 registrovanih sportskih klubova što je pokazatelj koliki je značaj potpune opremljenosti jednog ovakvog objekta.

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMKosovska MitrovicaSportska halateretanaRadojevićRakićGoran Kovač
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva