:

:

TV Most

Foto: Ministarstvo za zajednice i povratak

clock

Jun 16, 2021   11:51

0

60

Rakić u Novom Brdu potpisao Memorandum o asfaltiranju ulica i posetio paraolimpijca Ivana Cvetkovića

Ministar za zajednice i povratak Goran Rakić je danas u selu Straža u opštini Novo Brdo, zajedno sa gradonačelnikom Svetislavom Ivanovićem, posetio Ivana Cvetkovića koji je postao prvak Evrope u trčanju na 400 metara za paraolimpijce. Prilikom posete poznatom srpskom paraolimpijcu ministar je rekao da je Ivanov uspeh, uspeh svih nas.

”Ovo je primer da upornost i vera u uspeh uvek donose rezultate. Veoma mi je drago što sam danas razgovarao sa Ivanom, Srbinom za koga je čula i koji je po njegovom uspehu poznat u čitavoj Evropi. On je naš najbolji ambasador sporta i ja mu se na tome zahvaljujem.”

Ministar Rakić je tokom razgovora sa Cvetkovićem još i kazao da je današnja njegova poseta poruka podrške zalaganju i radu u daljim uspesima.

„Uvek ćemo biti tu da pomognemo ne samo Ivanu, već svima koji iskreno i marljivo rade na ostvarenju rezultata, svoje ciljeve i ostvare.”

Cvetković je tokom susreta sa ministrom Rakićem kazao da svaka podrška puno znači i da je najsrećniji što svoj uspeh može da podeli sa svima.

Pre posete Cvetkoviću, ministar Rakić je u Opštini Novo Brdo sa gradonačelnikom Svetislavom Ivanovićem potpisao Memorandum ”Asfaltiranje puteva u selima Draganac, Makreš, Zebince i Bostane”, nakon čega je rekao da se najavljene investicije na ovaj način realizuju i da će u najskorijem mogućem roku sve opštine sa kojima su potpisani memorandumi o revitalizaciji putne infrastrukture, dobiti nove puteve.

Izvor: TV Most, saopštenje

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva