:

:

TV Most

Foto: MZZP

clock

Septembar 10, 2021   16:30

0

147

Rakić: Započeta prva faza asfaltiranja puta Tresava-Bare u opštini Leposavić

Ministarstvo za zajednice i povratak realizuje projekte predviđene potpisanim memorandumima sa opštinama na Severu Kosova. Danas je započeta prva faza asfaltiranja puta Tresava-Bare u opštini Leposavić, dužine 1000 i širine 4 metara.

Na trasi ovog puta nalaze se zaseoci Trebice, Manase, Jazovići, Cvetkovići, Rikovo, Matovići, tako da će ovaj put meštanima koji žive u navedenim mestima umnogome olakšati život i obavljanje svakodnevnih poslova. 

Ministar za zajednice i povratak Goran Rakić je po početku asfaltiranja ove deonice puta istakao, da će Ministarstvo za zajednice i povratak realizovati sve planirane projekte, a da je većina ovih projekata važna govori i činjenica da su idejni planovi za njihovu realizaciju započeti unazad nekoliko godina.

”Izuzetno sam srećan što je danas započeta prva faza asfaltiranja ovog puta. S obzirom da se trudimo da ljudima olakšamo svakodnevni život,  znam da je ovo korak u tom pravcu. Deonica koja se radi u prvoj fazi nije velika po dužini ali je i te kako značajna za veliki broj ljudi koji žive u ovom delu opštine Leposavić.”

Iz Opštine Leposavić ističu, da je svaki realizovan infrastrukturni projekat u ovoj opštini od izuzetnog značaja, a gradonačelnik Zoran Todić je ministru Rakiću zahvalio na veoma dobroj saradnji.

Asfaltiranje puta finansira Ministarstvo za zajednice i povratak.

KiMRakićMinistarstvo za zajednice i povratakasfaltiranje putaLeposavić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?