:

:

TV Most

Foto: MZZP

clock

Septembar 10, 2021   16:30

0

289

Rakić: Započeta prva faza asfaltiranja puta Tresava-Bare u opštini Leposavić

Ministarstvo za zajednice i povratak realizuje projekte predviđene potpisanim memorandumima sa opštinama na Severu Kosova. Danas je započeta prva faza asfaltiranja puta Tresava-Bare u opštini Leposavić, dužine 1000 i širine 4 metara.

Na trasi ovog puta nalaze se zaseoci Trebice, Manase, Jazovići, Cvetkovići, Rikovo, Matovići, tako da će ovaj put meštanima koji žive u navedenim mestima umnogome olakšati život i obavljanje svakodnevnih poslova. 

Ministar za zajednice i povratak Goran Rakić je po početku asfaltiranja ove deonice puta istakao, da će Ministarstvo za zajednice i povratak realizovati sve planirane projekte, a da je većina ovih projekata važna govori i činjenica da su idejni planovi za njihovu realizaciju započeti unazad nekoliko godina.

”Izuzetno sam srećan što je danas započeta prva faza asfaltiranja ovog puta. S obzirom da se trudimo da ljudima olakšamo svakodnevni život,  znam da je ovo korak u tom pravcu. Deonica koja se radi u prvoj fazi nije velika po dužini ali je i te kako značajna za veliki broj ljudi koji žive u ovom delu opštine Leposavić.”

Iz Opštine Leposavić ističu, da je svaki realizovan infrastrukturni projekat u ovoj opštini od izuzetnog značaja, a gradonačelnik Zoran Todić je ministru Rakiću zahvalio na veoma dobroj saradnji.

Asfaltiranje puta finansira Ministarstvo za zajednice i povratak.

KiMRakićMinistarstvo za zajednice i povratakasfaltiranje putaLeposavić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva