:

:

TV Most

clock

Oktobar 17, 2015   12:05

0

126

Rakić:Radovi na mostu da, uklanjanje Parka mira ne

Tokom poslednjih 48 sati postignuti su pozitivni pomaci u pravcu definisanja teksta memoranduma o razgraničenju severne i južne Mitrovice i tako su se stekli uslovi za pripremu početka radova na mostu, naveo je Rakić u saopštenju dostavljenom Tanjugu, uz preciziranje da to podrazumeva postavljanje građevinske ograde i betonskih blokova, kao dodatne mere obezbeđenja i sigurnosti.

“Važno je istaći da radovi na mostu neće početi dok se ne usaglase svi detalji memoranduma o razgraničenju, tj. definišu linije razgraničenja u Suvom Dolu. Takođe, most neće biti otvoren za saobraćaj sve dok ne bude završena rekonstrukcija i pretvaranje ulice Kralja Petra u trajnu pešačku zonu i izgrađen Trg Cara Lazara”, piše u saopštenju.

Park mira, koji je godinu i po dana simbol sigurnosti i zaštite građana Severne Mitrovice, u ovoj fazi radova neće biti uklonjen, naveo je gradonačelnik Severne Mitrovice.

Naprotiv, on će biti dodatno ojačan i obezbeđen građevinskim ogradama i betonskim barijerama, koje će tu ostati sve do završetka radova na mostu i u ulici Kralja Petra, tako da građani Severne Mitrovice nemaju razloga za strah za bezbednost, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva