:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Oktobar 18, 2020   20:52

0

118

Ravasi: Bajdenov dokument možda falsifikovan, ali on to misli

Olga Ravasi, profesorka političkih nauka na Okton koledžu u Čikagu, koja je pokrenula kampanju “Srbi za Trampa”, izjavila je danas da je ne bi čudilo da je dokument koji su objavili albanski mediji, a koji otkriva taktiku Džoa Bajdena za Kosovo, možda čak i falsifikovan, ali da to nije bitno, jer to on misli.

 

“Ne bi me uopšte iznenadilo da je to neko falsifikovao iz albansko-američke zajednice, ali takođe me ne bi iznenadilo i da je dokument autentičan, kad pogledate šta sve piše u njemu. Moramo da shvatimo da ćemo se, ako, ne daj bože, Bajden pobedi, vratiti desetinama godina unazad i sve ono što su uradili Tramp i Grenel pašće u vodu. Vratićemo se na jednostrane i neartikulisane političke ucene, pritiske, i destabilizaciju ne samo Srbije već i regiona", rekla je Ravasijeva za Kosovo onlajn.
Ona je istakla da je Balkanu potreban ekonomski razvoj i unapređenje standarda života svih građana, a ne prazno politikanstvo, "a to je jedino što Džo Bajden ima da ponudi".
Olga Ravasi podseća i na podršku koju je lider kosovskog pokreta Samoopredeljenja Aljbin Kurti javno pružio Bajdenu.
“Zamolili su nas iz Trampovog štaba da objasnimo ljudima, pre svega Srbima u Americi, šta znači kada tako radikalni levičar poput Kurtija poziva da se glasa za Bajdena. To je pre svega mešanje u unutrašnje stvari SAD, ali i veoma opasno, kada znamo ko je Kurti i šta je sve radio", rekla je Ravasijeva.
Pojedini prištinski mediji objavili su jutros navodni dokument iz predsedničke kampanje Džozefa Bajdena, u kojem on najavljuje promenu američke politike prema Beogradu i Prištini u odnosu na ono što je zastupao predsednik Donald Tramp.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva