:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Novembar 10, 2020   14:52

0

218

Realizacija projekata u Kosovskoj Mitrovici za bolji i kvalitetniji život sugrađana

Uređenje glavne ulice, izgradnja studentskog parka i mosta na magistralnom putu Priština Raška, samo su neki od projekata koje opština Kosovska Mitrovica realizuje kako bi grad na Ibru bio što lepše i bolje mesto za život.

Kosovska Mitrovica je poslednjih meseci veliko gradilište – uređuju se šetališta, ulice, parkovi i grad poprima jedno novo i lepše lice.

I pored pandemije, opština Kosovska Mitrovica uspeva da sve započete infrastrukturne projekte završi na vreme.

„Veliki broj projekata je u poodmakloj fazi, već ulazimo u završnicu. Izgradnja mosta je završena već 50 odsto i magistralna veza Raška Priština biće doprinos olakšanju života ovdašnjeg naroda. Država Srbija čini sve kako bismo imali kvalitetniji život. I park se završava ubrzano i to će obezbediti deci sigurno mesto za igru i odmor.Izgled Mitrovice ulepšaće i rekonstruisana glavna ulica u našem gradu“, rekao je predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica, Aleksandar Spirić.

Svi ovi projekti realizuju se u cilju stvaranja što boljih uslova za život svih građana, a sve to ne bi moglo da se postigne bez ogromne pomoći i podrške Vlade Republike Srbije i Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Izvor: TV Most

KiMKosovska Mitrovicarekonstrukcijainfrastrukturni projekti
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva