:

:

TV Most

Foto: Kosovo Online

clock

Maj 21, 2020   16:22

0

157

Redovna dezinfekcija javnih objekata na teritoriji opštine Ranilug

U organizaciji Odbora za vanredne situacije Opštine Ranilug danas je nastavljena dezinfekcija javnih objekata na teritoriji opštine, koja se primenjuje kao jedna od mera prevencije protiv virusa kovid-19, saopšteno je iz te opštine.

Od ranih jutarnjih časova ekipe koje rade na dezinfekciji obišle su najpre sve ambulante i srednju medicinsku školu u Velikom Ropotovu.

U narednom periodu nastaviće se sa dezinfekcijom ostalih školskih objekata kao i svih javnih institucija.

„Ovo je jedna od mera koju primenjujemo od kako je proglašena pandemija Кorona virusa. Imamo za cilj da najpre zaštitimo naše ambulante, jer je prevencija pojavljivanja virusa u  zdravstvenim ustanovama prioritet, a zatim i u svim ostalim javnim ustanovama i institucijama“, rekao je predsednik Opštine Vladica Aritonović, navodi se u saopštenju.

Apelovao je da građani budu disciplinovani i drže se mera koje su propisane u cilju sprečavanja pojave i širenja virusa na teritoriji opštine. 

Takođe je potvrdio da na teritoriji opštine, prema izveštajima nadležnih, nema inficiranih osoba, kao i to da će opština uložiti sva raspoloživa sredstva u cilju zaštite od pojave virusa kovid-19.

Izvor: Kosovo online

KiMRanilugkoronavirusdezinfekcija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva