:

:

TV Most

clock

Oktobar 18, 2020   19:41

0

100

Remi Partizana i Zvezde u 163. večitom derbiju

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su večeras nerešeno 1:1 (1:0) u 163. večitom derbiju na stadionu u Humskoj.

 

Strelac za Partizan bio je Filip Stevanović u 6. minutu, dok je Aleksandar Katai sa penala doneo bod crveno-belima u 74. minutu.
Vođstvo crno-belima doneo je Stevanović ranim golom u 6. minutu meča, a izbranici Aleksandra Stanojevića u finišu poluvremena imali su još dve velike šanse za gol, koje nisu iskoristili Lazar Marković i Takuma Asano.
Najbolju priliku za izjednačenje Zvezda je imala u nadoknadi vremena preko Dijega Falčinelija, ali je lopta završila pored stative.
Prvu šansu u drugom poluvremenu imali su gosti, ali je Marko Gobeljić u 52. minutu pogodio stativu. Crveno-beli u 74. minutu došli su do izjednačenja, kada je Aleksandar Katai realizovao jedanaesterac, koji je dosuđen nakon što je Miloš Jojić povukao za dres Sanoga u kaznenom prostoru.
Crno-beli vršili su pritisak u finišu meča, najbolju šansu za vođstvo imao je Asano dva minuta pre kraja susreta, ali je njegov pokušaj petom završio tik pored stative.
Meč u Humskoj obeležila je i povreda fudbalera Partizana Sejdube Sume, koji je teren napustio već u 16. minutu, dok je drugi žuti karton i isključenje u poslednjim minutima nadoknade vremena dobio zvezdin igrač Sanogo.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva