:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Mart 12, 2019   17:41

0

792

R.Petrović:Narod neće trpeti da ostane bez namirnica

Posle više od 3 meseca od uvođenja taksi od strane Pirštine na robu iz centralne Srbije situacija sa snabdevanjem osnovnim životnim namirnicama je znatno otežana, kaže predsednik udruženja privrednika na severu KiM Radoš Petrović. On smatra da ako Priština zatvori sve prelaze i ugrozi snabdevanje stanovništva hranom može doći do eskalacije sukoba.

“U prodavnicama ima osnovnih životnih namirnica ali je u poslednje vreme otežano snabdvanje pa pojedini proizvodi na severu počinju da nestaju “ rekao je za našu televiziju Radoš Petrović,  predsednik Udruženja privrednika na severu Kosova I Metohije.

Prema njegovim rečima vidljivo je pojačano prisustvo pogranične policije i Kfora pa se stiče utisak da je njihova akcija počela.

“Videćemo šta će da se dešava i preduzimaćemo dalje korake, narod ne smemo ostaviti bez osnovnih namirnica a naše mere zavisiće od njihovog ponašanja”, rekao je Petrović i upozorio  da narod neće trpeti da ostane bez namirnica pa je moguće da izađe na ulice ili dođe do veće eskalacija sukoba na severu KiM.

Izvor: TV Most

Radoš Petrovićsnabdevanje namirnicamareakcija naroda
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva