:

:

TV Most

Foto: RTS

clock

Septembar 11, 2019   12:33

0

833

RTS-ov karavan-Najlepše narodne pesme sutra stiže u Kosovsku Mitrovicu

Jedanaesti po redu koncert "RTS karavan - Najlepše narodne pesme", biće održan u četvrtak, 12. septembra sa početkom u 21 sat u Kosovskoj Mitrovici na ploči kod Tehničke škole.

Publika će uživati u nesvakidašnjem koncertu koji će biti posvećen i 95. rođendanu najstarijeg medija na Balkanu, Radio Beogradu.

Uz pratnju Narodnog orkestra RTS-a pod upravom Vlade Panovića nastupiće Snežana Đurišić, Radiša Urošević, Čeda Marković, Danka Stojiljković, Nevena Božović, Ranko Šemić i Jelena Spirić, Katarina Šulkić, kvartet "Luča" i grupa "Medeni mesec".

Jedanaesti po redu koncert "RTS karavan - Najlepše narodne pesme", biće održan na ploči kod Tehničke škole.

„Ovo je idealna prilika da se narod iz svih srpskih sredina okupi  i obeleži ovaj značajan dan. Čestitamo jubilej i zahvaljujemo RTS-u što su odabrali naš grad  kao destinaciju. Pozivamo građanstvo sa severa, ali i svih srpskih sredina širom Kosova i Metohije da se okupimo“, rekao je ovim povodom Aleksandar Spirić,  predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica – domaćina ovog događaja.

Spirić je dodao da ovo nije samo muzički dogažaj, već da zbog masovne gledanosti širom zemlje, on predstavlja izvanredan simbol trajne i neraskidive veze Kosova i Metohije sa Srbijom.

Voditelji programa biće Bojana Marković, Milena Šiškin, Srđan Ivanović i Nenad Kamidžorac.

Prenos realizuju JP Mreža Most i Radio Televizija Srbije, a može se pratiti iste večeri na Prvom programu Radio-televizije Srbije, Tv Most i RTV PULS i Prvom programu Radio Beograda, od 22 sata.

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva