:

:

TV Most

Foto: ilustracija

clock

Decembar 28, 2018   8:15

0

344

Sajt Travel leming: Srbija najbolja destinacija za posetu

Poznati sajt "Travel leming" objavio je koje su najbolje destinacije za posetu u 2019. godini po izboru ccitalaca, a brojni blogeri i uticajni ljudi na društvenim mrežama odluccili su se za Srbiju.

Žiri ovog sajta odabrao je prvo 44 odredišta koja treba posetiti, da bi na kraju odabrao konaccnih šest najboljih, po jedno na svakom kontinentu sem Južnog pola, a onda su ccitaoci zamoljeni da glasaju za svoje favorite. Srbija je završila na prvom mestu.

"Od srednjovekovnih gradova gde možete da proživite bogatu istoriju do modernih gradova u kojima možete da uživate u poslednjoj modi i kulturi, Srbija je možda i najpotcenjenija destinacija na planeti", navode iz Travel leminga.

"Iskusite impresivne tvrdjave dok plovite Dunavom, istražite divne planine oko Zlatibora, vidite uliccnu umetnost Beograda ili se provedite u jednom od prestonicckih plovechih nochnih klubova", savet je poznatog sajta, preneo je RTS.

Posle Srbije, na listi su Valjadolid (Srednja Amerika), Orandž (Australija), Malavi (Afrika), Lima (Južžna Amerika) i Šri Lanka (Azija).

Izvor: Танјуг

turizamSrbija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva