:

:

TV Most

clock

Jul 03, 2015   12:05

0

210

Saobraćaj obustavljen na putu Mojkovac - B.Polje

Svi koji putuju do Bijelog Polja, Berana i Rožaja mogu da koriste granične prelaze Gostun i Špiljani.

Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima do 30 minuta.

Sezona je godišnjih odmora, a petak po pravilu donosi veći broj vozila i pojačan intenzitet saobraćaja, posebno u prvim popodnevnim satima kada se zbog početka vikenda saobraćaj osetno pojačava.

Pojačan saobraćaj očekuje se i na putevima prvog prioriteta

prioriteta, koji vode prema Crnoj Gori i jadranskoj obali, kao i na autoputevima iz pravca Hrvatske i Mađarske, ka Bugarskoj i Makedoniji.

U saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije, AMS S je počeo sa sprovođenjem akcije posvećene ratnim i mirnodopskim vojnim invalidima i civilnim invalidima rata.

U narednih godinu dana, koliko će trajati akcija, 17.000 vojnih i civilnih invalida rata u našoj zemlji, imaće pravo na besplatan tehnički pregled u okviru mreže AMŠ, uz polisu AMS Osiguranja od

autoodgovornosti.

Oni će imati pravo i na 50 odsto popusta na kupovinu Super članskog paketa AMŠ, kojim ostvaruju besplatne usluge i velike uštede na putevima Srbije i kontinentalne Evrope, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva