:

:

TV Most

clock

Novembar 30, 2021   18:40

0

192

Saša Milošević stupio na dužnost predsednika opštine Novo Brdo

Novoizabrani predsednik opštine Novo Brdo Saša Milošević, kao i odbornici izabrani na lokalnim izborima održanim 17. oktobra danas su stupili na dužnost u mandatu od četiri godine. 
 

Svečanom činu polaganja zakletve prisustvovao je veliki broj građana, a među prisutnima su bili i predstavnici Srpske pravoslavne crkve i islamske zajednice, UNMIK-a, KFOR-a, OEBS-a i drugi.
 
"Opština Novo Brdo treba da bude primer drugim lokalnim samoupravama u pogledu dobrih međunacionalnih odnosa i bićemo otvoreni za sve građane podjednako, bez obzira na nacionalnu i versku pripadnost", obećao je na ceremoniji polaganja zakletve novi gradonačelnik Novog Brda Saša Milošević.
 
„Mi ćemo, koliko sutra, napraviti presek stanja po pitanju socijalnih karti i infrastrukture i krenućemo sa novim projektima bez odlaganja. Što se tiče ekonomskog razvoja opštine i posebno zapošljavanja mladih, glavni fokus će biti na razvoju turizma, poljoprivrede i malih i srednjih preduzeća“, kazao je Milošević uz obećanja da će konkretni pomaci biti vidljivi već do kraja sledeće godine.
 
Skupština opštine Novo Brdo broji 15 odbornika od čega je desetoro iz Srpske liste, troje iz Demokratskog saveza Kosova i po jedan iz Demokratske partije Kosova i Pokreta Samoopredeljenje. 

Izvor: RTV Puls

Novo BrdoSaša Milošević
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva