:

:

TV Most

Foto: RTV

clock

Januar 21, 2020   12:10

0

150

Sastanak Vulina i producenata projekta "Heroji sa Košara"

Ministar odbrane Aleksandar Vulin sastao se danas sa predstavnicima producentske kuće "Omega prodakšn", koji rade na pripremi igranog filma i serijala "Heroji sa Košara".

Na sastanku su govorili o podršci Ministarstva odbrane i Vojske Srbije projektu igranog filma i serijala o herojima sa Košara, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Vulin je ukazao na važnost bitke na Košarama u odbrani otadžbine od NATO agresije, o kojoj je do nedavno javnost malo znala, kao i na značaj projekata posvećenih tako važnim događajima u srpskoj istoriji.

U ime produkcijske kuće, reditelj Balša Đogo, predstavio je ministru odbrane projekat "Heroji sa Košara", kao i neophodne informacije u vezi sa njegovom realizacijom, sa posebnim osvrtom na elemente u kojima bi podrška Ministarstva odbrane bila značajna.

"Ministarstvo odbrane prepoznalo je koliko je to veliki i odgovoran posao i odlučili su da nam i pomognu u realizaciji tog projekta. Serijal govori o momcima koji su branili Košare, ali i o svim pripadnicima vojske koji su učestvovali u odbrani otadžbine od NATO agresije", istakao je reditelj Balša Đogo.

On je dodao da je planirano snimanje filma i 12 epizoda serije "Heroji sa Košara".

Izvor: T a n j u g

Heroji sa KošaraAleksandar VulinBalša Đogo
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva