:

:

TV Most

clock

April 09, 2021   15:31

0

15

Saučešće predsednika Srbije povodom smrti princa Filipa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća povodom smrti princa Filipa, vojvode od Edinburga, u kojem je naveo da je princ Filip uvek bio primer nesebične javne službe, kao i stalnih nastojanja da svojim autoritetom i zalaganjem doprinese dobrobiti Ujedinjenog Kraljevstva.

U telegramu saučešća predsednik Vučić navodi da je svojom ličnošću i osećajem za odgovorno vršenje zahtevnih javnih dužnosti tokom decenija, princ Filip stekao nepodeljenu naklonost ne samo Britanaca, već i čitavog sveta.

"Bio je duboko posvećen dobrobiti Britanije. Nenametljivo, ali čvrsto, osvojio je srca svojih sunarodnika, ali i svih ljudi bez obzira na naciju, rasu ili veroispovest, koji su cenili njegovu ozbiljnost, predanost, vedar duh i iskreni patriotizam ukorenjen u neprestanom služenju državi tokom čitavog niza decenija bremenitih velikim brojem izazova", naveo je predsednik Srbije.

Kao potomak slavnih kraljevskih porodica, dodao je, princ Filip je i u najtežim vremenima pokazivao oficirsku snagu i doslednost, čime je bio oslonac porodice i cele zemlje koja će ga pamtiti sa poštovanjem i dubokim uvažavanjem.

"Još jednom izražavam duboko saučešće, uveren da će Ujedinjeno Kraljevstvo na pravi način nastaviti da pamti princa Filipa, vojvodu od Edinburga", navodi se u telegramu saučešća predsednika Vučića.

Izvor: Танјуг

Vučićprinc Filip
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?