:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Avgust 19, 2015   12:05

0

116

SDS spremna za izbornu trku

Samofalov je za Tanjug rekao da će SDS, iako funkcioniše u dosta teškim uslovima kada su finansije u pitanju, izaći pred građane sa politikom, rešenjima i najboljim ljudima.

"Očekujemo dobar rezultat. I prošle godine smo ušli u parlament, SDS ima prepoznatljivog lidera, nove i mlade ljude, konkretnu politiku i konkretna rešenja, tako da smo uvereni da će građani umeti to da prepoznaju na izborima", poručuje Samofalov.

Dodaje da građani u poslednje tri godine, koliko je aktuelna vlast na sceni, konstantno žive u izbornoj atmosferi, da su se non stop najavljivali izlasci na birališta ili rekonstrukcije vlade, zbog čega i današnja izjava premijera Srbije Aleksandra Vučića da razmišlja o raspisivanju republičkih izbora može biti primer toga.

"To i ne čudi, jer vlast zna da su građani svesni da je njihova ekonomska i institucionalna politika doživela slom. Međutim, mogućnost raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora definitivno postoji, to je poslednji trenutak za ovu vladu da pokuša da iskoristi svoju medijsku i finansijsku dominiaciju koju ima u odnosu na opoziciju i na neki način pobegne od odgovornosti", rekao je Samofalov.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva