:

:

TV Most

clock

Novembar 19, 2018   16:24

0

6334

Sedmogodišnja devojčica ostala sama u autobusu kad su joj kosovski policajci bez objašnjenja odveli oca!

Mališa Đurić, predsednik Privremenog organa opštine Istok, potvrdio je za sajt Televizije Most informaciju da je kosovska policija pustila iz pritvora povratnika Milisava Dašića, koji je juče uhapšen na administrativnom prelazu Jarinje između centralne Srbije i Kosova, uz obrazloženje da je došlo do greške. 

Dašića (54), koji sa porodicom živi u Osojanu kod Istoka, kosovska policija uhapsila je u nedelju na Jarinju bez ikavog objašnjenja.
-Izvadili su čoveka iz autobusa bez obrazloženja i držali ga 24 sata u policijskoj stanici u Peći. Dašić se vraćao kući u Osojane i u autobusu je bio sa svojom sedmogodišnjom ćerkom – ispričao nam je Mališa Đurić, koji lično poznaje Milisava Dašića i kaže da je čovek pretrpeo ozbiljan šok zbog ovog maltretiranja kosovske policije i da zbog toga nije u stanju da govori o svemu što mu se desilo.
Dašić je rođen u Brestoviku kod Peći, a poslednjih godina živi u Osojanu, gde je zasnovao porodicu.

MIlisav Dašić sa ćerkom (porodična arhiva)

-Ovo je veliko maltretiranje Dašića, ali i njegove male ćerke koja je morala da gleda kako joj oca odvode, a ona je ostala sama u autobusu i produžila put kući. Možete zamisliti kakav je to stres za dete u drugom razredu osnovne škole. Ta priča o nekakvom prekršaju oko registracije vozila je potpuno smešna, pa čovek je išao kući autobusom, mogli su po povratku da traže da se javi policiji da razjasne o čemu je reč. Ta kazna o kojoj govore iznosi 35 evra. Ovako su ga na pravdi boga držali ceo dan u stanici, da bi na kraju shvatili da nemaju zašto da ga drže. Dašić bi mogao da podnese tužbu zbog ovoga, videćemo šta će da odluči  – objašnjava nam Đurić, uz napomenu da su i ostali putnici u autobusu mogli drugačije da reaguju u ovom slučaju i da ne dozvole da bez objašnjenja maltretiraju čoveka.

Izvor: Sajt Tv Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva