:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Novembar 30, 2021   20:54

0

165

Selaković: Fon Kramon prespavala teror njenih prištinskih miljenika nad golorukim srpskim narodom na KiM

Član Predsedništva SNS Nikola Selaković kažekaže i da je "neprimerena i nepristojna" poruka Viole fon Kramon predsednici Vlade Srbije samo još jedna potvrda da je premijerka Ana Brnabić pogodila u centar mete kada je evroposlanicu podsetila na činjenicu da je nemo prešla preko upada do zuba naoružane prištinske policije na sever Kosova i Metohije. 

Selaković kaže da se Viola fon Kramon otvorenom podrškom protivustavnim blokadama puteva u Srbiji legitimisila kao advokat nedemokratskog terora manjine nad većinom, a ne kao branitelj ljudskih prava.

"Fon Kramon je prespavala orgiju terora njenih prištinskih miljenika nad golorukim srpskim narodom na KiM i do danas nam nije objasnila zašto je po njenom mišljenju pucanje iz automata po ljudima koji čekaju u redu ispred apoteke bogougodno delo, a uzdržana i demokratska reakcija Srbije na brutalno kršenje zakona i Ustava nešto što valja osuditi", naveo je Selaković.

On smatra da je za osudu njeno konstantno nastojanje da svakoj vrsti antisistemskog ponašanja u Srbiji da oreol borbe za ljudska prava i demokratiju, jer time, kako kaže, najdirektnije potkopava ne samo demokratiju u Srbiji već i ugrožava ljudska prava ogromne većine građana ove zemlje koji žele da žive u uređenom i prosperitetnom društvu.

Selaković poručuje Violi fon Kramon da će Srbija nastaviti da kao uređena i demokratska država bude kritična prema svakoj vrsti samovolje i političkog nasilja, čak i kada je takvo ponašanje "zaodenuto u plašt lažne brige za životnu sredinu".

Izvor: T a n j u g

Nikola SelakovićViola fon Kramon
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva