:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Decembar 13, 2018   17:17

0

298

Selaković: Lučane odlučuje ide li putem kojim ide cela Srbija

Na mitingu Srpske napredne stranke pred redovne izbore u opštini Lučani obratio se i funkcioner te stranke koji je poručio da se 16. decembra ne bira novi saziv Skupštine opštine, već se odlučuje da li će ta opština nastaviti da ide putem kojim ide cela Srbija.

Selaković je na mitingu SNS u Guči u srednjoj školi „Dragačevo“ rekao da je to dan kada će građani opštine Lučani odlučivati o tome da li će pobediti rad, marljivost i ozbiljnost ili diletantizam, neozbiljnost i davanje lažnih obećanja.

„Pozovite sve koje znate da u nedelju izađu na izbore, jer ne odlučujete samo ko će da vodi opštinu, već o budućnosti vase dece“, poručio je Selaković.

Rekao je da su narod i SNS umeli da izaberu dobrog vođu, koji je povratio ugled i dostojanstvo Srbije u svetu.

„Kada nas je vodio u najteže mere, mnogi mu nisu verovali i sumnjali su, a isplatile su se mere fiskalne konsolidacije i stezanje kajša i danas vidimo svetlo na kraju tunela“, rekao je Selaković.

Dodao je da neće proći još mnogo vremena, a da Lučane i Beograd neće deliti više od tri sata vožnje, kada se izgradi autoput.

„To je put kojim dolaze nove investicije u Čačak, Kraljevo i druge opštine. To je put koji je utemeljio predsednik SNS Aleksandar Vučić“, rekao je Selaković i dodao da je u vreme naprednjaka nezaposlenost u Srbiji smanjena sa 26 na 11 odsto.

Građani opštine Lučani u nedelju 16. decembra imaće priliku da svoj glas daju jednoj od osam izbornih lista.

Prva izborna lista je „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Lučane i Dragačevo“, druga „Milan Krkobabić -PUPS“, zatim lista Pokreta obnove Kraljevine Srbije“, dok je četvrta koalicija okupljena oko Saveza za Srbiju.

Na glasačkom listiću pod brojem pet je „Vojislav Šešelj- SRS“, šesta je lista „Ivica Dačić -SPS“, sedma grupa građana „Jedan tim Ivica Vukićević“, dok je na osmom mestu „Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma“.

Pravo glasa na redovnim izborima ima 16. 483 upisanih birača.

Za razliku od izbora održanih 2014. građani će se izjašnjavati na 44 biračka mesta što je za jedno više nego na prošlim izborima.

Novi skupštinski saziv imaće 35 odbornika što je deset manje u odnosu na to kako je bilo do sada.

Na vasti u opštini Lučani u protekle četiri godine bila je SNS.

Izvor: Танјуг

Nikola SelakovićpolitikaSNS
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva