:

:

TV Most

Foto: MCP

clock

Februar 02, 2020   17:21

0

255

Selektor Vladimir Gojković u Cetinjskom manastiru

U Cetinjskom manastiru danas je služena Sveta arhijerejska liturgija, kojom je načalstvovao mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, episkop karakaski i južnoamerički Jovan, sa sveštenstvom, monaštvom i vernim narodom.

Nakon Svete liturgije, mitropolit Amfilohije je pozdravio gospodina Vladimira Gojkovića, selektora vaterpolo reprezentacije Crne Gore, nosioca ordena zlatnog lika Svetog Petra Lovćenskog Tajnovidca, čestitavši na bronzanoj medalji. Takođe je pozdravio i njegovog oca Nikšu, koji je takođe prisutan, a koji je nosilac ordena Svetoga Kralja Milutina.

Mitropolit je selektoru Gojkoviću i celoj reprezentaciji „koja je proslavila i sebe i celu Crnu Goru“, kako je rekao, dodelio ikonu Svete Bogorodice Filerimske. Blagosovio je celu reprezentaciju, poželevši da ih štiti majka Božija, te da donose medalje i pobede sa budućih takmičenja.

Selektor Vladimir Gojković, zahvalio se u ime reprezentacije na časti i ukazanoj pažnji, izrazivši zadovoljstvo što je bio prisutan na današnjem liturgijskom sabranju, naglasivši da mu podrška i blagoslov Crkve mnogo znači, kao i celoj vaterpolo reprezentaciji.

Izvor: Mitropolija crnogorsko-primorska

Crna GoraCetinjski manastirVladimir Gojkovićvaterpolo reprezentacija Crne GoreAmfilohije
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva