:

:

TV Most

clock

Februar 11, 2023   21:58

0

145

"Šestica" Zvezde, Voša rutinski, Mladost ponizila Partizan u Humskoj!   

Fudbaleri Crvene zvezde bili su ubedljivi na "Krovu", pobedivši Voždovac 6:0 (3:0) u meču 21. kola Superlige Srbije. Vojvodina je rutinski savladala Kolubaru u Novom Sadu 3:0, dok je senzaciju napravila novosadska Mladost, koja je ponizila Partizan u Humskoj rezultatom 4:0!  

Ekipa Miloša Milojevića značajno je popravila utisak posle remija 1:1 protiv Vojvodine u prvom duelu prolećnog dela sezone.

Foto: FK Crvena zvezda

Zvezda u narednom kolu dočekuje Čukarički, dok Voždovac gostuje Kolubari. Crveno-beli sa 57 bodova imaju prednost od 11 bodova nad Partizanom, koji igra protiv Mladosti GAT.

"Zmajevi" sa 34 boda izjednačeni sa Novim Pazarom i Vojvodinom između petog i sedmog mesta.

U drugoj utakmici dana Fudbaleri TSC-a pobedili su na domaćem terenu ekipu Napretka 2:0 (2:0).

Golove za pobednički tim postigli su Petar Ratkov u 21. minutu i Saša Jovanović u 28. minutu. Tim iz Bačke Topole je još uvek treći sa 42 boda, dok je ekipa Napretka na 11. poziciji sa 19 bodova.

Vošina rutina protiv Kolubare

Fudbaleri Vojvodine upisali su tri boda protiv Kolubare, ali konačnih 3:0 može da prevari nekoga ko nije gledao duel 21-og kola superlige na stadionu „Karađorđe“.

Foto: FK Vojvodina

Vojvodinu u narednom kolu očekuje gostovanje u Lučanima, kod Mladosti, sledećeg petka, dok Kolubara dočekuje Voždovac.

Istorijska bruka Partizana – Mladost ga ponizila u Humskoj! 

Fudbaleri Mladosti GAT savladali su ekipu Partizana na njegovom stadionu u Humskoj ubedljivim rezultatom 4:0 (2:0).

Nema sumnje da je ovo istorijsko poniženje crno-belih i to na njegovom stadionu u prvom domaćem meču posle tri meseca, a samo pet dana pred nastavak evropske priče.

Tim Gordana Petrića će u četvrtak od 21.00 gostovati moldavskom Šerifu u Kišinjevu u okviru prvog meča šesnaestine finala Lige konferencije.

Foto: FK Partizan

Ovim porazom, gotovo da je izgubljena svaka nada da bi Partizan mogao da se vrati u šampionsku trku, tek što su se njegovi navijači ponadali da je to zaista moguće posle kiksa Crvene zvezde na startu prolećne polusezone.

Crno-beli sada zaostaju ogromnih 11 bodova u odnosu na najvećeg rivala, dok je Mladost GAT još uvek pretposlednji tim na tabeli, sada sa 16 osvojenih bodova.

Izvor: T a n j u g, RTV, RTS, B92; Foto: Glas javnosti

fudbalSuperliga Srbije
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva