:

:

TV Most

clock

Februar 27, 2021   14:41

0

82

Simić: Moramo da sačuvamo političku snagu i jedinstvo Srpske liste, srpskog naroda i naše države

Politika predsednika Aleksandra Vučića se zasniva na tome da je za državu Srbiju imperativ finansijska pomoć i podrška našem narodu, koji živi u složenim vremenima i okolnostima na Kosovu, izjavio načelnik Kosovsko-mitrovičkog upravnog okruga Slavko Simić.

"Posebna finansijska pomoć koju će dobiti svi građani koji zive na Kosmetu je jasna poruka predsednika Vučica da je država uz svoj narod, da država misli na svako dete, svaku porodicu, svako domaćinstvo", rekao je Simić je za TV Prva.

Govoreći o jučerašnjem sastanku predsednika Vučića i predstavnika Srba sa Kosova Simić je rekao da je razgovarano o budućoj poseti specijalnog redstavnika Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine, političkoj situaciji u Prištini i bezbednosnoj situaciji, kao i to da su analizirani rezultate Srpske liste na vanrednim izborima 14. februara.  

"Opšti zaključak je da moramo da sačuvamo političku snagu i jedinstvo Srpske liste i srpskog naroda kako bi naša država bila snažna i moćna, jer nam predstoje brojni izazovi u narednom periodu nakon formiranja Prištinskih institucija", rekao je Simić.

Naglasio je da će komunkacija sa državom Srbijom i predsednikom Vučićem biti nastavljena u cilju suprostavljanja svim pritiscima, kao i cilju opstanka i interesa srpskog naroda na Kosovu.

"Nastaviće se pritisak i na našu zemlju i na naš narod i zato želimo da stvorimo jedan snažan mehanizam zaštite, dakle svi politički prestavnici srpskog naroda imaće snaznu i jaku i odlučnu komunikaciju sa našim državnim vrhom, sa predsednikom Vučićem kako bi stvorili jedan bedem odbrane, zaštite drzavnih i nacionalnih interesa kako na Kosovu i Metohiji, tako i na svakom drugom mestu kada se bude odlučivalo o sudbini našeg naroda i o sudbini Kosova i Metohije", rekao je Simić.

Izvor: Kosovo Online

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?