:

:

TV Most

clock

Januar 27, 2021   8:45

0

309

Simić: Sveti Sava nam je u nasleđe ostavio vrednosti koje krase srpski narod

Načelnik Kosovskomitrovačkog upravnog okruga Slavko Simić čestitao je svim učenicima i prosvetnim radnicima školsku slavu Svetog Savu.

"Svim učenicima i prosvetnim radnicima srećna školska slava Sveti Sava! Danas je veliki dan kada proslavljamo prvog srpskog arhiepiskopa, prosvetitelja i državnika. Sveti Sava nam je u nasleđe ostavio vrednosti koje krase srpski narod i koje nas uvek iznova podsećaju da su vera, sloga, istrajnost i rad jedini putokaz kojim možemo savladati sve probleme današnjeg vremena. Neka ovaj veliki dan bude nadahnuće i inspiracija u sticanju znanja i ideja koje će omogućiti da sačuvamo zdrave i istinske vrednosti našeg naroda i države Srbije na Kosovu i Metohiji", naveo je Simić u čestitki.

On je istakao da  se nada da će "nastava u našim školama što pre početi da se odvija na način na koji se oduvek obavljala"

"Ali naša prioritetna želja je i da sačuvamo zdravlje svih učenika i njihovih nastavnika i da verujemo da ćemo se u borbi sa pandemijom uskoro izboriti za konačnu pobedu", istakao je načelnik Kosovskomitrovačkog upravnog okruga Slavko Simić u prazničnoj čestitki

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMSlavko SimićKosovskomitrovački upravni okrugSavindan
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva