:

:

TV Most

Foto: Opština Gračanica

clock

Septembar 22, 2020   13:24

0

66

Školski pribor za prvake u Lepini i Sušici

Opština Gračanica i ove godine obezbedila je školski pribor za sve đake prvake na teritoriji lokalne samouprave. Direktorica opštinskog odeljenja za obrazovanje i kulturu Brankica Nićić podelila je prvacima u Lepini i Sušici školski pribor i tom prilikom poželela im srećan polazak u prvi razred.

Podela poklona, kao malog znaka pažnje za polazak u prvi razred, počela je danas dodelom školskog pribora prvacima u OŠ „Vuk Karadžić“ u Lepini (i isturenim odeljenjima u Radevu, Batusu i Skulanevu) i OŠ „Sveti Sava“ u Sušici.

Poklone u vidu školskog pribora podelila im je direktorica opštinskog odeljenja za obrazovanje i kulturu Brankica Nićić, koja im je tom prilikom poželela srećan polazak u školu.

„Srećna sam što u ime opštine Gračanica mogu da vaz pozdravim i da vam poželim uspešnu godinu i školavanje. Želim vam da izrastete u čestite, odgovorne i uspešne ljude“, poručila je Nićić prvacima.

Prema njenim rečima, Opština Gračanica je i ove godine pripremila iznenađenje u vidu osnovnog školskog pribora za decu koja su krenula u prvi razred.

„U osnovnim školama na teritoriji opštine Gračanica ukupno će biti podeljeno 250 paketa pribora“, istakla je Nićić.

Narednih dana pribor će biti podeljen prvacima u ostalim školama.

Izvor: TV Most,saopštenje

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva