:

:

TV Most

clock

Januar 24, 2023   14:01

0

132

Skupština o Kosovu i Metohiji verovatno u narednih desetak dana, učestvovaće i Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće na sednici Skupštine Srbije posvećenoj Kosovu i Metohiji koja će uskoro biti održana, rečeno je T a n j u g u u Predsedništvu.

Prethodno je predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić za T a n j u g  izjavio da će sednica skupštine o Kosovu i Metohiji biti održana uskoro, verovatno u narednih desetak dana.

"Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će biti pozvan, naravno, a poznato je da se on svakom pozivu skupštine uvek odazivao, govorio otvoreno o svemu i odgovarao na sva pitanja i primedbe", rekao je Orlić.

Naveo je da će se videti da li će na sednicu da dođu i oni koji na sve imaju primedbe.

"Videćemo da li će na sednicu uopšte da dođu ili kao i obično samo na kratko da svrate do sale, kad je njihov red za kameru ovi što na sve imaju primedbe i nikakve ozbiljne konsultacije na temu Kosova i Metohije ih očigledno ne zanimaju", napomenuo je Orlić.

Vučić je sinoć rekao da će u narednim danima pozvati sve predstavnike poslaničkih grupa kako bi ih upoznao sa detaljima evropskog plana o KiM, kao i da će se tražiti značajnija uloga parlamenta i Vlade.

Izvor: T a n j u g

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva