:

:

TV Most

clock

Mart 06, 2019   19:19

0

230

SL: Đilas u Leposaviću, došao da provocira i izazove sukobe

U pokušaju da izazovu podele među Srbima i time pomognu svojim pajtašima u Prištini, Đilas je sa svojom bratijom juče u Leposaviću došao da provocira i izazove sukobe i podele među Srbima, ali im to nije pošlo za rukom,navodi se u saopštenju Srpske liste.
 

Znaju dobro Srbi na Kosmetu da se sličan sličnom raduje, i da je milioner Đilas jedino sa istim takvim pljačkašima Markom Jakšićem i Slavišom Ristićem mogao da se sastane.

Tužno je da je svoju političku demagogiju Đilas prosipao danas i iz porte manastira Visoki Dečani.

Ove aveti prošlosti koji sebe predstavljaju borcima za srpske interese nikada se nisu usudili da osude uvođenje anticivilizacijskih taksi, hapšenje naših sugrađana, pokušaje otimanja Trepče ili nasilne upade na sever Kosova i Metohije. Nisu osudili jer oni za narod ne brinu, već samo za svoje džepove i kombinacije.

Nikada sa nama ovde nisu protestovali protiv Prištine, ali zato huškaju na proteste protiv Srbije.

Kao predstavnici srpskog naroda kojima su Srbi dali 90% svojih glasova javno ih pozivamo da prestanu sa podmetanjem kukavičjih jaja na Kosovu i Metohiji.

Dvanaest godina su imali da pokažu koliko vole Srbiju, brinu o Kosovu i Metohiju i koliko znaju, a pokazali su samo kako se uništava Srbija i slabi pozicija naše države u svetu. Srbi na Kosovu i Metohiji su svima njima  poručili šta misle kada su juče zvižducima iz Leposavića ispratili Đilasa i njegove lokalne satrape, osvedočene lopuže i štetočine, koji su naš narod zavili u crno odlukom Međunarodnog suda pravde na njihovo infantilno pitanje, uvođenjem granice između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku, prebacili pregovore iz UN u EU, doveli Euleks...

Uvek kada je bilo teško za Srbe na Kosovu i Metohiji, uz nas je bio predsednik Aleksandar Vučić, kao pravi državnik i ujedinitelj. Nakon svake njegove posete mi smo bili složniji i jači.

Srpski narod na KiM je predsedniku Vučiću dao nepodeljeno, gotovo jednoglasno poverenje, i apelujemo na njega da učini sve da se vreme Đilasa, Jeremića, Tadića, Marka Jakšića i Slaviše Ristića, u kojem smo bili poniženi, obespravljeni i pokradeni, više nikada ne vrati, navodi se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: TV Most, saopštenje

srpskalistaleposavićđilas
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva