:

:

TV Most

clock

Decembar 11, 2019   20:52

0

198

SL: Izdaja nacionalnih interesa - karakteristika Jeremićeve politike

Srpska lista je večeras saopštila da su karakteristike Jeremićeve spoljne politike izdaja nacionalnih interesa, diletantizam, defetizam, jeftin obraz i odsustvo časti, a kao rezultat takve politike je jednostrano proglašena nezavisnost Kosova.

"Nedostatak stida i srama je karakteristika političara sakrivenih pod suknjom Dragana Đilasa. U tome je velika borba između ovih potrošenih likova koji su svojim nedelima podupirali nezavisnost Kosova i Metohije, uz očiglednu apanažu nekih sumnjivih belosvetskih prevaranata.

Karakteristike Jeremićeve spoljne politike su izdaja nacionalnih interesa, diletantizam, defetizam, jeftin obraz i odsustvo časti.

Umesto da dođe na Kosovo i Metohiju i uz izvinjenje klekne pred srpski narod jer je učinio sve u njegovoj moći da Kosmet odvoji od Srbije, Vuk Jeremić po principu autoprojekcije govori o državniku kakav je predsednik Aleksandar Vučić.

Rezultat politike Vuka Jeremića je jednostrano proglašena nezavisnost Kosova, legitimizovana odlukom Međunarodnog suda pravde, a sve zahvaljujući njegovoj izdajničkoj politici, čiji je rezultat i granica između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku.

Kako to, Vuče Jeremiću, da su za vreme tvoje i Đilasove vlasti iz sveta stizala samo priznanja za Kosovo, a danas povlačenja priznanja? Zašto ste umesto da budete sa Srbima na Kosmetu organizovali razbijanje glavnog grada naše otadžbine? Zašto ste na tajnim sastancima podržavali brže odvajanje Kosova i Metohije? Zašto ste smanjivali izdvajanja za Srbe na Kosovu i Metohiji?
Zašto te Albanci dočekuju crvenim tepihom a Vučića nazivaju đavolom koji ugrožava njihovu nezavisnost?
Zašto su vaše proteste protiv Srbije reklamirali svi albanski mediji u Prištini?

Zbog svega što znamo da ste učinili protiv interesa naroda na Kosovu i Metohiji ovde dobijate par desetina glasova, ali je naša dužnost da tvoje i Đilasove laži predočimo svim građanima naše zemlje koje obmanjujete lažima svakoga dana, u nadi da će zaboraviti na vaše sumnjive milione i finansijere koje hapse po celom svetu.

Jedini način da, Vuče Jeremiću, dobiješ glasove je moguće samo ako Albanci sa Kosova i Metohije odluče da iskoriste pravo glasa i glasaju za tebe, ponosni Srbi su ti namenili mesto u političkoj istoriji koje ne želimo da se prisećamo", stoji u saopštenju Srpske liste.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Srpska listaVuk JeremićDragan ĐilasKosovo
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva