:

:

TV Most

clock

Februar 23, 2021   23:03

0

24

SL: Lažna konstrukcija da Srpska lista ima veze sa tučom momaka je skovana u dogovoru Kurtija i kvazi opozicije u Beogradu

Srpska lista je večeras povodom reakcija SSP, Pokreta Oslobođenje, PSG na slučaj Rašić, saopštila da je jasno da je lažna konstrukcija da Srpska lista ima veze sa tučom momaka u Lapljem selu, u kojoj je učestvovao sin Nenada Rašića, nastala u "dogovoru Kurtija i kvazi opozicije u Beogradu".

 

"Lažna konstrukcija da Srpska lista, država Srbija ili čak predsednik Aleksandar Vučić imaju veze sa unapred dogovorenom tučom dve grupe momaka od kojih je jedan sin Nenada Rašića je skovana u dogovoru Aljbina Kurtija i kvazi opozicije u Beogradu okupljene oko Dragana Đilasa, i njegovih podrepaša Vuka Jeremića, Mlađana Đorđevića i ostalih.

Šta više, kada se uporede njihova saopštenja očigledno je da su nastala na istom mestu, u PR službi Aljbina Kurtija i Vjose Osmani.

Ono što je posebno degutantno da je više reakcije Đilasove ekipe izazvala tuča dečaka nego što je izazvalo stotine drugih napada na Srbe i srpsku decu čiji roditelji nisu političari bliski Aljbinu Kurtiju. Šta više, brigu o srpskoj deci sa Kosova i Metohije Đilas i Jeremić nisu pokazivali kada su ta deca sa svojim roditeljima proganjana u Martovskom pogromu 2004. godine.

Kako to da niko od kvazi opozicionih lidera iz Beograda, ili međunarodnih predstavnika nije slovo otkucao na godišnjicu stradanja nevine srpske dece u Goraždevcu, na reci Bistrici, zahtevajući da se odgovorni kazne, ali su ovih dana posebno ažurni, kao i kuhinja albanskih partija u Prištini da politički progone Vučića i Srpsku listu jer ne delimo političku viziju Đilasa i Rade Trajković da će Srbima biti bolje u nekoj  Velikoj Albaniji, na šta Srpska lista i srpski narod nikada neće pristati", stoji u saopšštenju Srpske liste.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Srpska listaDragan ĐilasNenad Rašić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?