:

:

TV Most

clock

Februar 23, 2021   23:03

0

148

SL: Lažna konstrukcija da Srpska lista ima veze sa tučom momaka je skovana u dogovoru Kurtija i kvazi opozicije u Beogradu

Srpska lista je večeras povodom reakcija SSP, Pokreta Oslobođenje, PSG na slučaj Rašić, saopštila da je jasno da je lažna konstrukcija da Srpska lista ima veze sa tučom momaka u Lapljem selu, u kojoj je učestvovao sin Nenada Rašića, nastala u "dogovoru Kurtija i kvazi opozicije u Beogradu".

 

"Lažna konstrukcija da Srpska lista, država Srbija ili čak predsednik Aleksandar Vučić imaju veze sa unapred dogovorenom tučom dve grupe momaka od kojih je jedan sin Nenada Rašića je skovana u dogovoru Aljbina Kurtija i kvazi opozicije u Beogradu okupljene oko Dragana Đilasa, i njegovih podrepaša Vuka Jeremića, Mlađana Đorđevića i ostalih.

Šta više, kada se uporede njihova saopštenja očigledno je da su nastala na istom mestu, u PR službi Aljbina Kurtija i Vjose Osmani.

Ono što je posebno degutantno da je više reakcije Đilasove ekipe izazvala tuča dečaka nego što je izazvalo stotine drugih napada na Srbe i srpsku decu čiji roditelji nisu političari bliski Aljbinu Kurtiju. Šta više, brigu o srpskoj deci sa Kosova i Metohije Đilas i Jeremić nisu pokazivali kada su ta deca sa svojim roditeljima proganjana u Martovskom pogromu 2004. godine.

Kako to da niko od kvazi opozicionih lidera iz Beograda, ili međunarodnih predstavnika nije slovo otkucao na godišnjicu stradanja nevine srpske dece u Goraždevcu, na reci Bistrici, zahtevajući da se odgovorni kazne, ali su ovih dana posebno ažurni, kao i kuhinja albanskih partija u Prištini da politički progone Vučića i Srpsku listu jer ne delimo političku viziju Đilasa i Rade Trajković da će Srbima biti bolje u nekoj  Velikoj Albaniji, na šta Srpska lista i srpski narod nikada neće pristati", stoji u saopšštenju Srpske liste.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Srpska listaDragan ĐilasNenad Rašić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva