:

:

TV Most

clock

Jul 23, 2019   8:44

0

222

SL: Međunarodna zajednica hitno da zaustavi antisrpsku histeriju

Prebijanje i pritvaranje sedamdesetogodišnjeg Vojislava Todorovića na prelazu Končulj uznemirio je Srbe na Kosovu i Metohiji, a posebno u Kosovskom Pomoravlju, saopštila je Srpska lista, tražeći od međunarodne zajednice da najhitnije zaustavi antisrpsku histeriju koja vlada unutar kosovskih institucija.

Prebijanje starog čoveka pred očima supruge, ali i njeno maltretiranje su dokaz pojačanog antisrpskog delovanja i histerije među pojedincima unutar kosovskih institucija, koji svojim delovanjem ugrožavaju suživot, mir i poverenje među narodima.

Postala je sramna matrica po kojoj kosovski policijski organi, prilikom hapšenja Srba sprovode torturu nad njima i njihovim članovima porodica, čime se jasno vidi namera da se Srbi zastraše na Kosovu i Metohiji.

Više puta smo upozorili, a sada i ponavljamo, međunarodna zajednica mora najhitnije da zaustavi antisrpsku histeriju koja vlada unutar kosovskih institucija. Zbog ovakvog ponašanja neka vas ne čudi odbojnost srpskog naroda i nepoverenje prema kosovskoj policiji, koje raste iz dana u dan, zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Srpska listaprebijanjeTodorovićKončuljadministrativni prelazKPS
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?