:

:

TV Most

clock

Jul 23, 2019   8:44

0

312

SL: Međunarodna zajednica hitno da zaustavi antisrpsku histeriju

Prebijanje i pritvaranje sedamdesetogodišnjeg Vojislava Todorovića na prelazu Končulj uznemirio je Srbe na Kosovu i Metohiji, a posebno u Kosovskom Pomoravlju, saopštila je Srpska lista, tražeći od međunarodne zajednice da najhitnije zaustavi antisrpsku histeriju koja vlada unutar kosovskih institucija.

Prebijanje starog čoveka pred očima supruge, ali i njeno maltretiranje su dokaz pojačanog antisrpskog delovanja i histerije među pojedincima unutar kosovskih institucija, koji svojim delovanjem ugrožavaju suživot, mir i poverenje među narodima.

Postala je sramna matrica po kojoj kosovski policijski organi, prilikom hapšenja Srba sprovode torturu nad njima i njihovim članovima porodica, čime se jasno vidi namera da se Srbi zastraše na Kosovu i Metohiji.

Više puta smo upozorili, a sada i ponavljamo, međunarodna zajednica mora najhitnije da zaustavi antisrpsku histeriju koja vlada unutar kosovskih institucija. Zbog ovakvog ponašanja neka vas ne čudi odbojnost srpskog naroda i nepoverenje prema kosovskoj policiji, koje raste iz dana u dan, zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Srpska listaprebijanjeTodorovićKončuljadministrativni prelazKPS
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva