:

:

TV Most

clock

Avgust 08, 2019   19:27

0

356

SL: Nijedan napad nije tako podmukao kao onaj koji dolazi sa leđa

"Nijedan napad nije tako podmukao kao onaj koji dolazi sa leđa. Tako bi se najbolje moglo opisati delovanje gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića", stoji u saopštenju Srpske liste povodom današnjih dešavanja u Skupštini grada Šapca.

"Srbi na Kosovu i Metohiji sa ponosom se sećaju najtežih dana kada su hrabri Šapčani zajedno sa nama hrabro branili srpsku nejač na Kosovu i Metohiji 1998. i 1999. godine, pa je tuga još veća kada je prošle godine pulen Dušana Petrovića, Zelenović mimo državne politike naše zemlje sklapao nekakve sporazume sa albanskim političarima", navode iz Srpske liste.

Prema Srpskoj listi, "ovaj klasičan primer izdaje srpskih interesa od strane Zelenovića je samo nastavak izdajničke politike koju su sprovodili Zelenovićevi mentori Boris Tadić, Dušan Petrović, Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Borko Stefanović".

Šteta i čemer koju su svojom antidržavnom politikom stvorili Srbima na Kosovu i Metohiji, legalizujući nezavisnost tzv Kosova i uspostavljanjem granice između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku, ne mogu se zanemariti i ostaviti zaboravu. Na Borkovim granicama danas Srbe maltretiraju i ne dozvoljavaju Srbima da se normalno kreću.

"Da je zaista hteo da pomogne Srbima na Kosovu i Metohiji Zelenović je mogao da iskoristi priliku pa da albanskog gradonačelnika upita gde su nestale hiljade Srbe iz Peći, ko je pucao na decu u Goraždevcu i zašto se uništava srpska imovina u Peći. Nažalost Zelenović je izgleda u posetu došao da kao deo Saveza za Srbiju Dragana Đilasa sklopi dogovor o daljem političkom delovanju protiv države Srbije i predsednika Vučića", zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Gradski odbor SNS u Šapcu saopštio je danas da su odbornici te stranke napustili sednicu lokalnog parlamenta, jer se na dnevnom redu našao dokument kojim se "priznaje nezavisnost Kosova".

SNS navodi da je trebalo da se odbornici izjasne o dokumentu na osnovu kog se iz budžeta grada Šapca izdvaja 10.000 evra za sadnice jagode namenjene poljoprivrednicima u kosovskometohijskoj opštini Peć.

"U dokumentu koji se našao pred odbornicima jasno piše da pomoć grada Šapca ide opštini u ''zemlji Kosovo'', i dalje se navodi da je ''ova inicijativa prva te vrste između dve zemlje''. Aktuelni gradonačelnik Nebojša Zelenović ući će u istoriju kao prvi Srbin koji je nedvosmisleno priznao lažnu državu Kosovo", navode naprednjaci.

Izvor: TV Most, saopštenje

Srpska listaSNSKiMŠabac
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva