:

:

TV Most

clock

Jul 01, 2019   17:47

0

421

SL: Priština demonstrira silu i koristi institucionalno nasilje radi disciplinovanja srpskog naroda

Pritisak Prištine na srpski narod i ugledne Srbe na severu Kosova i Metohije se nastavlja. Danas je Priština podigla optužnicu protiv gospodina Ivana Todosijevića, još jednom demonstrirajući silu i koristeći institucionalno nasilje radi disciplinovanja srpskog naroda.

Podsećamo da pod geslom vladavine prava Prištine još niko nije odgovarao za brojne zločine nad Srbima, a mnogi osumnjičeni su na slobodi. Isto tako, 16 meseci niko nije procesuiran zbog prebijanja i otmice direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, ali i nanošenje telesnih povreda ministrima, poslanicima, gradonačelnicima, navedeno je u saopštenju Srpske liste.

Tzv Kosovo je jedino mesto na svetu gde jedna etnička zajednica, Srbi, ne mogu dobiti pravdu za svoje žrtve, dok sa druge strane za Srbe se uvodi i verbalni delikt kako bi se demonstrirala nekakva  “državnost” kosovskih institucija.

Lideri kosovskih Albanaca moraju shvatiti da nikakva sila neće moći da natera Srbe da prihvate lažnu istoriju u kojoj su Srbi zločinci a srpske žrtve irelevantne.

Izvor: TV Most, saopštenje

Srpska listasaopštenjeTodosijević
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva