:

:

TV Most

clock

Decembar 14, 2020   17:41

0

82

SL: Srbima sa KiM je neshvatljiva potreba da se sopstvena država omalovažava

Potreba da se sopstvena država omalovažava, i neprijateljima srpskog naroda na Kosovu i Metohiji pruža politička podrška od strane kvazi opozicije u Beogradu, neshvatljiva je i neprihvatljiva Srbima na Kosovu i Metohiji, saopštila je danas Srpska lista.

"Po onoj narodnoj da lopov u poštenje ne veruje, tako i lažni patriota Mlađan Đorđević, sa bezbedne udaljenosti, ušuškan u krilo Dragana Đilasa, deli moralne lekcije predsedniku Aleksandru Vučiću, predsednici Vlade Ani Brnabić, direktoru Petru Petkoviću, istinskim borcima za srpski narod na Kosovu i Metohiji, zahvaljujući kojima Srbi danas opstaju na ovim prostorima.

Kao narod, navikli smo da napadi na nas dolaze iz nekih drugih gradova, ali nismo na to da dolaze iz našeg glavnog grada, Beograda, pa makar te napade orkestrirali kvazi opozicionari Đorđević, Đilas, Jeremić i ostali koje albanski lideri u Prištini sa ponosom pominju zbog zdušnog doprinosa pokušaju međunarodne legalizacije kosovske nezavisnosti. Zato se danas u Prištini Vučić predstavlja kao najveći neprijatelj, a slika Vuka Jeremića objavljuje na naslovnim stranama dnevnih novina.

Prošao je i taj famozni 14. decembar, i Srbi, naš narod, institucije i privreda imaju električnu energiju, ali Đorđević neće uputiti izvinjenje srpskom narodu, već će izmisliti novu laž u nameri da se dodvori svojim mentorima, zato Mlađanu upućujemo jednu poruku, dalje ruke od Kosmeta, jer nam defetisti ne trebaju", stoji u saopštenju Srpske liste.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Srpska lista
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva