:

:

TV Most

clock

Novembar 08, 2019   19:22

0

97

SL: Ziberaj i njegov džiberaj najbolja ilustracija atmosfere u kojoj je srpski narod živi na KiM

Ziberaj i njegov džiberaj najbolja su ilustracija atmosfere u kojoj je srpski narod danas prinuđen da živi na Кosovu i Metohiji, ali i poziv na buđenje međunarodnoj zajednici uz čije tetošenje su mrzitelji poput njega dospeli na mesta odlučivanja, ističu u Srpskoj listi.  

Marko Đurić danas je na Кosovu i Metohiji boravio u misiji mira i sa željom da srpskom narodu pruži podršku u atmosferi šovinističkog orgijanja albanskih političkih zvaničnika u Prištini.

Oni koji misle da Srbe mogu nazivati smećem zato što ne daju da budu gaženi i proganjani, zato što se ne mire sa prištinskom revolucionarnom sudskom praksom u stilu Envera Hodže, treba da razmisle o posledicama svog ponašanja.

Samoproglašeno Кosovo postalo je mračna zona primitivizma, političkog licemerja i ekstremizama svih vrsta, a Ziberaj je dostojno čedo takve društve klime i političke kulture.  

Samo je u Prištini moguće da se fašisti predstavljaju kao socijaldemokrate, a mirotvorci nazivaju nacionalističkim smećem, ali samoproglašeno Кosovo već godinama postoji kao jedna po svemu lažna tvorevina i fotografija u negativu, na kojoj je sve belo crno, a sve crno belo, navedeno je u saopštenju SL.

Izvor: TV Most, saopštenje

SL
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva