:

:

TV Most

clock

Novembar 23, 2021   11:01

0

129

Slađana Ivančević Radiju Kosovska Mitrovica: Na visini zadatka već 39 godina – uvek na pravom mestu i u pravo vreme

Povodom obeležavanja 39 godina od osnivanja Radija Kosovska Mitrovica,  čestitku zaposlenima i slušaocima, danas je uputila direktorica  JP „Mreža Most“ Slađana Ivančević.

Ivančević je istakla da je u proteklih skoro četiri decenije, Radio Kosovska Mitrovica uvek bio na visini zadatka – na pravom mestu u pravo vreme.

„Koristim priliku da vam čestitam ovaj vrlo važan datum – čak 39 godina vrlo uspešnog rada , uspešnog programa, dobre komunikacije sa slušaocima na prostoru naše južne pokrajine. Odradili ste, za sve ove godine, veoma kvalitetan  i dobar posao. Uvek ste bili na visini zadatka , uvek tamo gde treba – na pravom mestu i u pravo vreme. Naši slušaoci to sigurno znaju da cene i ja se nadam da će i budući vaš rad  biti isto tako uspešan, kao i do sada i da će trajati još mnogo godina“ rekla je Ivančević.

Direktorica JP „Mreža Most“ je izrazila žaljenje što, usled loših epidemijskih prilika, danas nismo u mogućnosti da ovaj dan obeležimo kako smo navikli, ali ujedno je izrazila zadovoljstvo zbog pojačanja koje će redakcija Radija Kosovska Mitrovica dobiti  u vidu podmlađivanja kadra.

„Koristim priliku da čestitam i da pozdravim našeg novog kolegu Filipa Vučkovića, i da mu poželim dobrodošlicu u jato Radija Kosovske Mitrovice. On je dugo sa nama, ali sada na onaj pravi način. Želim mu dobrodošlicu i nadam se da će doprineti  radu Radija Kosovska Mitrovica, da bude još bolji“ poručila je Ivančević.

Ivančević je zahvalila kolektivu radija na trudu, radu i doprinosu koji daje javnom preduzeću „Mreža Most“.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

KiMSlađana IvančevićRadio Kosovska Mitrovica
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva