:

:

TV Most

clock

Mart 25, 2020   15:32

0

121

Sleteo avion iz Istanbula sa državljanima Srbije

Avion Er Srbije A 320, sa srpskim državljanima iz Istanbula, sleteo je danas na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", sa putnicima iz raznih delova sveta.

Avion je sleteo oko 13.10, a među putnicima iz Istanbula bio je proslvljnei košarkaški trener Fenerbahčea Željko Obradović, koji nije želeo da daje izjave.
Studentiknja Asija Bošnjak, koja je došla iz Turske, kaže da je bilo veoma važno da se avionom koji je obezbedila Vlade vrati u Srbiju.
"Bila sam u domu, nisam dugo čekala let i nisam bila na aerodromu kao neki. BIlo je veoma bitno da dođemo, jer predavanja neće biti. Tamo smo ostali sami. Mnogo lakše da budemo u Srbiji, ovde nam je porodica. Iako tamo imamo prijatelje, porodica je porodica. Spremna sam za karantin, imam da spremam ispite", rekla je Bošnjak Tanjugu.
Putnik Drago Popović ističe da je spreman za izolaciju od 28 dana. "Dolazim iz Tanzanije, na aerodromu u Istanbulu sam čekao pet dana. Odličan je osećaj vratiti se u Srbiju", rekao je Popović.
Savo Đak iz Teksasa preko Turske uspeo je da dođe u Beograd. "Let za Beograd sam čekao šest dana. Nama je bilo dobro, mi smo bili u hotelu ", rekao je Đak, koji nije želeo da komentariše sitauciju sa korona virusom u Sjedinjenim Američkim Državama.
Avion Er Srbije jutros je odleteo za Istanbul i u Tursku je prevezao 150 njihovih građana, koji su hteli da se vrate u svoju zemlju, a dovezao je državljane Srbije koji su se tamo nalazili.
Tokom današnjeg dana drugi avion će otići na Kipar, u Larnaku, i u povratku "pokupiti" i putnike iz Soluna.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva