:

:

TV Most

clock

Septembar 02, 2019   14:01

0

167

SL:Na izborima još jednom puna podrška politici predsednika Aleksandra Vučića

“Najveći promoteri i borci za celovito nezavisno Kosovo iz takozvanog Saveza za Srbiju, po ustaljenoj praksi nastoje da lažima svoje greške iz prošlosti, koje su udarile temelj legalizaciji secesije Kosova i Metohije pokušavaju da pripišu najvećem borcu za srpski narod na Kosovu i Metohiji – predsedniku Aleksandru Vučiću, ističu u Srpskoj listi.

Odlukom da pojedini članovi Đilasovog takozvanog Saveza za Srbiju, poput Rade Trajković, učestvuju na izborima koje raspisuju privremene institucije samouprave u Prištini, a da bojkotuju izbore Republike Srbije najbolji je primer licemerja ovog antisrpskog saveza”, navedeno je u saopštenju Srpske liste .

“Odlukom da bojkotuju srpske parlamentarne izbore Marko Jakšić i Slaviša Ristić imaju jedinu nameru da sakriju činjenicu da bi na izborima doživeli debakl, jer ih srpski narod smatra isključivo odgovornim za ugrožavanje opstanka i ostanka Srba na Kosmetu, a da je uspostavljajući granice između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku Đilas, Jeremić, Stefanović i ostali, su pokazali koliko se bore za celovitost tzv. nezavisnog Kosova.

Srbi na Kosovu i Metohiji se raduju održavanju srpskih parlamentarnih izbora na kojima će još jednom pružiti punu podršku politici predsednika Aleksandra Vučića”,ističu u  Srpskoj listi.

Srpska listaizboripodrškaVučić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva