:

:

TV Most

clock

Februar 05, 2023   12:36

0

87

Slogan i vizual Pesme Evrovizije: "Ujedinjeni muzikom"

"Pesma Evrovizije" koja će biti održana od 9, 11. i 13. maja u Liverpulu imaće slogan "Ujedinjeni muzikom" (United By Music), a njen vizual predstavlja spojena srca koja kucaju zajedno, saopštili su organizatori.

"Novi slogan pokazuje jedinstveno partnerstvo Ujedinjenog Kraljevstva, Ukrajine i grada domaćina Liverpula u donošenju "Eurosonga' do publike širom planete i neverovatnu snagu muzike da poveže zajednice", kaže se na zvaničnom sajtu manifestacije eurosong.tv.

"Pesma Evrovizije" biće održana 67. put u Velikoj Britaniji umesto u Ukrajini, zemlji prošlogodišnjih pobednika Kaluš orkestra, zbog ratne situacije u toj zemlji.

Dizajnersko delo britanske Superjunjon ejdžensi i ukrajinskog Starlajt krijejtiv sastoji se od srca u duhu boja zastava Ukrajine i Velike Britanije, a predviđeno je da odslikavaju radost i raznolikost takmičenja, naveli su organizatori.

"Naše rešenje je nadahnuto istraživanjem koje pokazuje da kada iskušavaju muziku uživo ljudska srca se usklađuju da kucaju u ritmu. Taj uvid nas je doveo do kreativnog koncepta sa 160 miliona srca koje kucaju kao jedno, što je ideja koja hvata opšti duh 'Evrovizije'", naveli su iz Superjunjona.

Izvor: T a n j u g

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva