:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Jun 04, 2019   19:58

0

409

Slovo po slovo, korak po korak do bukvara (foto)

Mališani Predškolske ustanove „Lane” u Zvečanu, povodom uspešnog završetka predškolske pripremne nastave, pripremili su priredbu,na kojoj su pokazali šta su to sve naučili u vrtiću. Bogatim priogramom koji su izveli, oduševili su roditelje, bake, deke i naše sugrađane.

Slovo po slovo, korak po korak predškolci su stigli do bukvara. Osim što su stekli puno drugara na pripremnoj nastavi su i dosta toga naučili, što su kroz igru i pesmu i pokazali.

Srećan polazak u školu poželeli su im direktorica PU “Lane” Zorica Keljanović i gradonačelnik Zvečana Vučina Janković.

Keljanović je poželela deci puno zdravlja i sreće, kao i uspeha u daljem školovanju.

“Neka nas se uvek lepo sete kada god prođu pored naše ustanove i nadam se da će izrasti u dobre i uspešne ljude”, rekla je Keljanović.

Obraćajući se mališanima gradonačelnik Zvečana Vučina Janković  rekao je da “polazak u prvi razred predstavlja prvi korak na putu odrastanja”.

“Nadam se da vas na tom putu očekuju uspesi, da će u sveskama i dnevnicima biti samo petice”, poželeo im je Janković i dodao da ocene ne bi trebalo da budu jedini cilj.

Ovi mališani spremni su da 1. septembra prvi put sednu u školske klupe, a zahvaljujući Opštini Zvečan već imaju rančeve i pribore

Izvor: TV Most

PU "Lane"KeljanovićJankovićKiMZvečan
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva