:

:

TV Most

clock

Maj 26, 2019   11:43

0

223

SL:Rada Trajković direktno opstruira istragu ubistva Olivera Ivanovića

Rada Trajković direktno opstruira istragu ubistva Olivera Ivanovića i svesno je usmerava u pravcu koji žele pojedini centri moći, za šta je masno plaćena. Upravo zahvaljujući izjavama prištinskom tužilaštvu Rent-a-Rade Trajković Nedeljko Spasojević i Marko Rošić odvojeni su od svojih porodica i više od šest meseci bez osnova pritvoreni u albanskom kazamatu.

Dobro je poznato višegodišnje štetočinsko delovanje Rade Trajković u srpskom narodu dok je živela na KiM, zato je se Srbi sa Kosova i Metohije gnušaju i apsolutno je ignorišu. Ipak, to joj ne umanjuje sposobnost da zarad tuđih i sopstvenih interesa nastavi sa klevetanjem sopstvene države i predsednika, nijednog trenutka ne osudivši Prištinu za montirane optužnice i pritvaranje bez osnova, anticivilizacijske mere protiv Srba, ukidanje osnovnih ljudskih prava, navedeno je u saopštenju Srpske liste.

Naprotiv, Rada sa Savskog venca u tome svesrdno pomaže Prištini, kriminalizujući sopstveni narod na severu Kosova i Metohije, državu i državno rukovodstvo.

Kao što je glasno ćutala i kada je Oliver Ivanović bio godinama u zatvoru, a sada pokušava da na njegovoj tragičnoj sudbini politički lešinari.

Svesni smo da po staroj izreci lopov u poštenje ne veruje, pa ni Rada Trajković u iskrene namere u dela Srpske liste, ali je podrška 95% Srba na KiM za nas obaveza da srpski narod i državu Srbiju štitimo od svih, pa i od Prištine i njenih satelita poput Rent-a-Rade.

Izvor: TV Most, saopštenje

Srpska listaubistvo O.Ivanovića
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva