:

:

TV Most

clock

Jun 05, 2019   15:43

0

287

SL:Rada Trajković najobičniji intrigant i lažov

Još jedan podmukli napad Rade Trajković na Srpsku listu dokazuje da je ta osoba najobičniji intrigant i lažov, i da ne mari ni za Kosovo i Metohiju ni za Srbe koji tamo žive.

Predstavnici Srpske liste u Berlinu borave kako bi visoke diplomatske zvaničničnike Nemačke informisali o položaju srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, navedeno je u saopštenju Srpske liste.

U Berlin nismo otišli tajno, niti, kako tvrdi Rada Trajković, u sklopu delegacije Ramuša Haradinaja, o čijem programu posete Nemačkoj nismo ni informisani, niti nas on zanima.

Naši diplomatski napori koincidiraju sa diplomatskim naporima Republike Srbije, i deo su zajedničkih nastojanja da se srpskom narodu na Kosovu i Metohiji osigura bezbedan i dostojanstven život, uz poštovanje svih političkih i ljudskih prava koja se podrazumevaju u savremenoj Evropi.

Pozvani smo na razgovore kao demokratski izabrani predstavnici srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, jer administracije ozbiljnih država razgovaraju samo sa političarima koji imaju demokratski legitimitet i kredibilitet, a ne sa samozvancima poput Rade Trajković.

To što je Rada Trajković i u zemlji i u inostranstvu prepoznata kao marginalna blogerka i tviter-tračara, a ne kao ozbiljan političar, jeste njena krivica, jer sama je svojim likom i delom zaslužila da je nekadašnje komšije i sunarodnici sa Kosova i Metohije preziru i doživljavaju kao borca protiv srpskih interesa, piše na kraju saopštenja.

Izvor: TV Most, saopštenje

Srpska listaRada Trajkovićsaopštenje
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva