:

:

TV Most

clock

Januar 05, 2019   20:39

0

252

SNS: Grafit u Čoki, meta Vučić

Srpska napredna stranka (SNS) optužila je danas opozicioni Savez za Srbiju (SzS) da je ispisivanjem grafita u noći između petka i subote na prostorijama Opštinskog odbora SNS-a u Čoki s likom predsednika Srbije i SNS-a Aleksandra Vučića na kome je nacrtana meta uz parolu "Vreme je", direktno pozvala na njegovo ubistvo.

Ovo šalje "jasnu poruku kakvu Srbiju žele pristalice Saveza za silovanje i vešanje... Politika koju personifikuju (Dragan) Đilas, (Vuk)Jeremić, (Boško) Obradović i ostali, sada pored silovanja, vešanja i pišanja po grobovima, dobija i novu tačku - najdirektniji poziv na ubistvo Aleksandra Vučića", navodi se u saopštenju SNS-a.

Kako se ističe, "zadojeni mržnjom i u nemoći da pobede Vučića i Srpsku naprednu stranku, dobro svesni činjenice da ih građani Srbije ne žele, sada su poslali jasnu poruku na koji način žele da dođu na vlast - ubistvom predsednika i izazivanjem krvavih nereda na ulicama Srbije".

"Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Čoki sa gnušanjem osuđuje ovaj vandalski čin i poziv na ubistvo Predsednika i poziva nadležne organe da krajnje ozbiljno shvate ovu situaciju i da što pre identifikuju izvršioce i nalogodavce, iako je svima jasno ko su oni", kaže se u saopštenju SNS-a

Izvor: Танјуг

SNSVučićgrafiti
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva