:

:

TV Most

clock

Jun 18, 2020   9:27

0

192

SNS: Iza nas stoje rezultati

Kandidatkinja za narodnu poslanicu na listi "Aleksandar Vučić - Za našu decu" Marijana Krajnović istakla je da iza Srpske napredne stranke stoje rezultati i da bi zato građani trebalo da daju svoj glas za listu pod rednim brojem 1.

"U prilog tome govori i činjenica da je u poslednjih šest godina grad Beograd asfaltirao 765 kilometara ulica, a neke od njih su čak i po prvi put dobile asfalt", rekla je Krajnović i navela da je reč o ulicama poput Krčedinske u Surčinu ili Vase Čarapića na Voždovcu.

Ona je ocenila da Srpska napredna stranka vodi odgovornu politiku, te da je važno da asfalt dođe do svakog čoveka kako u gradskim tako i u prigradskim opštinama.

"Istovremeno izdvajamo i kapitalne projekte u koje je uloženo više desetina miliona dinara kao što je Batajnički drum u Zemunu, Ratka Mitrovića na Čukarici ili pak Topličin venac na Starom gradu", navela je Krajnović.

Ona je podsetila da se vodilo računa i o čistoći Beograda zbog čega je zamenjeno preko 14 hiljada kontejnera, uklanjane su i sanirane divlje deponije, organizovane akcije besplatnog odnošenja kabastog otpada i podele PVC kanti.

Kaže da je SNS vodio računa da i najmlađi sugrađani imaju lepe i uređene parkove.

"Od 2014. godine do danas rekonstruisali smo više od 130 dečijih igrališta, 56 teretana na otvorenom, 63 sportska terena i 23 parka", rekla je Krajnović i dodala da su među značajnijim projektima sanacija parka Ušće, Parka prijateljstva, Pionirskog parka i parka Vojvode Vuka koji je u poslednje vreme centar gradskih dešavanja.

Krajnović je pozvala građane da 21. juna izađu na izbore i podrže listu "Aleksandar Vučić - Za našu decu", jer je, kako kaže, to garant bolje budućnosti za sve građane.

Izvor: Танјуг

SNSizbori 2020.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva