:

:

TV Most

clock

Mart 06, 2020   19:26

0

89

SNS o pokušaju opstrukciji izbornog procesa u Srbobranu

Srpska napredna stranka Vojvodine ocenila je kao pokušaj opstrukcije izbornog procesa postupak Željka Bogojevića, člana Opštinske izborne komisije Srbobrana u ime Grupe građana "Branko Gajin", koji je, kako navodi SNS, zahtevao da pregleda sve izjave birača koji su podržali tri izborne liste, ali i da zapiše njihova imena i prezimena i adrese.

"Da skandal bude veći, po proglašenju lista Bogojević je uzeo 24 overene izjave birača i zadržao ih zahtevajući istovremeno da bude uhapšen. Posebno zabrinjava činjenica da policija nije reagovala iako je bila obaveštena o incidentu", navodi se u saopštenju koje je medijima dostavio Medija centar SNS za Vojvodinu.

Srpska napredna stranka u saopštenju upozorava na "providne pokušaje narušavanja izbornog procesa od strane pojedinaca, koji očigledno deluju u saradnji sa onima koji se zalažu za bojkot izbora".

"U očaju, sprečeni da kradu i otimaju od naroda, oni preko svojih poslušnika pokušavaju da izazovu incidente, jer je to ono što odlično rade: govore jezikom mržnje demonstrirajući nasilje", navodi SNS i poručuje da, za razliku od toga, oni vode politiku rada, prosperiteta i vrhunskih rezultata.

"Da nastavimo tim putem neće nas sprečiti nikakvi tajkuni, plaćenici stranih ambasada ni fašisti. A pogotovo ne njihovi poslušnici maskirani u grupe građana", poručuju u saopštenju.

Izvor: Танјуг

SNS
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva