:

:

TV Most

clock

Februar 27, 2021   22:01

0

79

SNS Šabac: Pokušali da zloupotrebe Rome

Viši sud u Novom Sadu, posebno odeljenje za suzbijanje korupcije, odbacio je krivičnu prijavu za navodnu izbornu krađu koju je podnela partija Zajedno za Srbiju.

Tim povodom se oglasio Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu, koji konstatuje da je time još jednom potvrđeno da grupa okupljena oko Nebojše Zelenovića ne govori istinu.

GO SNS saopštava da “Iako su ponovo pokušali da prevare nadležne organe dostavljanjem tobožnjih priznanja za kupovinu glasova na izborima koji su održani 21. juna, pa ponovljeni na 27 biračkih mesta 5. septembra, a potom 3. oktobra na pet biračkih mesta, je jedino očigledno da su u pitanju montirani snimci.“

Šabački naprednjaci tvrde da je “Zajedno za Srbiju” ponovo pokušala da zloupotrebi sugrađane romske nacionalnosti. Oni naglašavaju da Šapčani i dalje pamte da je pre pet godina Dragan Gligorić, aktivista partije bivšeg gradonačelnika, osuđen zbog kupovine glasova u ime Zelenovića u jednom romskom naselju.

- Poražene partije koje predvodi Nebojša Zelenović i dalje ne mogu da shvate da su im sugrađani otkazali poverenje. Opstajali su 20 godina zahvaljujući manipulacijama, kupovini glasova i odbornika, lažima, obmanama i zastrašivanjima. Šapčani su 22. oktobra dobili vlast koju zaslužuju, a za Srpsku naprednu stranku glasalo je 30.000 naših sugrađana, čime smo u gradskom parlamentu dobili natpolovičnu većinu - poručuju iz GO SNS u Šapcu.

Izvor: Večernje novosti

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva