:

:

TV Most

clock

Januar 24, 2021   14:24

0

249

SNS Šapca osuđuje pretnje povereniku SNS i gradonačelniku

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Šapcu najoštrije je danas osudio, kako je saopštio, pozive na ubistvo gradonačelnika i poverenika stranke u tom gradu Aleksandra Pajića.

"Skandalozno je da neistomišljenici i mrzitelji Srpske napredne stranke sa nesmanjenim žarom nastavljaju da pozivaju na fizičku likvidaciju naših funkcionera. Zastrašujuće je da se u našem društvu pojavila grupa građana koja smatra da je pozivati na ubistvo, linč, silovanje i vešanje onih sa kojima se ne slažu legitimno, čak i poželjno", ističe se u saopštenjuu GO SNS Šapca.

Šabački naprednjaci navode da "u današnjoj Srbiji, svako ima pravo na svoje političko mišljenje, da kritikuje poteze vlasti, da glasa za koga želi, ali niko nema pravo da poziva na ubistvo".

"Podsećamo da sloboda govora ima svoje granice i da se ta sloboda ne odnosi na govor mržnje. Pozivima na ubistvo poverenika Gradskog odbora Srpske napredne stranke dr Aleksandra Pajića, ta granica je prekoračena", kaže se u saopštenju.

GO SNS u Šapcu zato zahteva od nadležnih da pod hitno procesuiraju lice koje stoji iza ovog kukavičkog i veoma ozbiljnog napada na našeg poverenika i gradonačelnika Šapca.

Izvor: TAНЈУГ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva