:

:

TV Most

clock

Mart 30, 2020   16:47

0

49

SNS: Savez za Srbiju širi paniku i dezinformacije

Gradski odbor Srpske napredne stranke Beograd odgovara Savezu za Srbiju da upravo predstavnici tog saveza okupljeni oko Dragana Đilasa šire lažne vesti, paniku i plasiraju dezinformacije.

Beogradski naprednjaci u saopštenju navode da je svaka mera, koju su predsednik Aleksandar Vučić i Vlada Srbije uveli, bila po preporuci struke i eksperata koji se svakodnevno bore sa pandemijom na terenu.

“Svaka odluka je imala za cilj spasavanje ljudskih života, i od takve prakse odgovorna vlast predvođena Aleksandrom Vučićem neće odustati”, kaže se u saopštenju.

Kako se ističu, niko građanima nije zabranio vodu, niti nabavku osnovnih životnih namirnica, i to je još jedna laž koju SzS plasira i dodaju da je ova vlada obezbedila hranu najsiromašnijim građanima, ali i dodatnu finansijsku pomoć za sve penzionere.

“Da se Đilas i njemu slični manje bave strančarenjem, a da više vremena provode prateći vesti iz sveta o ovoj pandemiji, shvatili bi da nema mesta njihovom političarenju i napadima na Aleksandra Vučića, zato što štiti ljudske živote”, dodaje se u saopštenju.

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke poziva “Đilasovce iz SzS-a da se prijave kao volonteri i da pomažu građanima u nabavci namirnica, a da se malo odvoje od tastatura i virtuelnog političarenja, jer život Srbije i svih nas je sada najvažniji, ali izgleda da oni to još nisu shvatili”.

Izvor: TAНЈУГ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva